jucării croșetate manual, frumoase și atent lucrate
În lumea jucăriilor croșetate 

Am călătorit înapoi în timp, în casa bunicilor unde lucrul de mână era călăuzit de pasiune. Iarna, în casa lor, domnea războiul de țesut și fascinația noastră pentru felul în care se țeseau covoarele și preșurile. Uneori bunicul ne spunea povești, iar bunica împletea șosete și vestuțe, flaneluțe și mănuși. Vara, războiului de țesut îi luau locul cusutul și croșetatul de mână. În casa bunicilor am aflat ce este tradiția, ce însemnătate are pentru un popor și cum leagă trecutul de prezent. Tot acolo am învățat să coasem, să tricotăm și să croșetăm. Bunica mea avea o ladă de zestre din lemn și pictată cu flori, plină cu minunății: ii, oprege, poale și niște covoare țesute. Lada de zestre și pasiunea pentru lucrul de mână ne-au adus în lumea jucăriilor croșetate Maruca. 

Colorate, vesele și pline de viață, jucăriile sunt croșetate manual din fire naturale ca bumbacul sau lâna și din fire acrilice soft baby. Sunt umplute cu SuperBall, o umplutură care are avantajele de a fi hipoalergenică, garantând puritatea și absența microorganismelor. Astfel, interiorul jucăriei se va menține uscat, moale, fără mirosuri neplăcute. Jucăriile sunt moi și nu contin părti care pot fi înghițite sau care pot produce copilului răni sau alte neplăceri.

Jucăriile au propriile lor nume, dar se pot personaliza începând de la culori până la fustițe și pantalonași.

De jucăriile noastre s-au îndrăgostit copii și adulți, deopotrivă. Pisicuțe simpatice, cățeluși prietenoși, ursuleți năstrușnici, șoricei curioși și păpuși cuminți, adunați într-o familie colorată și adorabilă, au jucat în filme și reclame TV, au pozat în reviste din țară și străinătate și ne bucurăm de fiecare dată când o nouă jucărie este gata de plecare.

Și când e gata, jucăria croșetată nu pleacă singură, ia cu ea toată bucuria și pasiunea și le duce în noua ei căsuță unde un copil o așteaptă cu nerăbdare. Misiunea ei este să devină cel mai bun prieten al copilului, să îl asculte, să îi dea încredere, să îl ajute să-și înfrângă temerile, să îl facă să râdă, să-i dea bucurie și iubire. Aceasta este lumea jucăriilor croșetate Maruca.

Aparitii media