POLITICA DE RETUR

Aveți dreptul de a returna întreaga comandă sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără penalitați si fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, plătiți doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea formularul de retur. Vă recomandam să completați cererea de retur in maxim 2 zile de la primirea coletului și sa anuntați telefonic ( 0722 556 767 ).

Formularul trebuie să fie completat în întregime si trimis pe e-mail la adresa office@maruca.ro. Veți fi notificat ulterior prin e-mail asupra cererii.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către Maruca Atelier. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent și să fie in aceeași stare in care au fost livrate: cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de uzura sau spălare. Coletul trebuie sa contina si formularul de retur completat integral.

Vă rugăm să folosiţi o cutie de protecţie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalării neadecvate.